Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Satisfactie garantata

Satisfactie garantata 100% de la Coala

Yolans Com SRL raspunde pentru calitatea produselor si serviciilor sale. Daca nu sunteti multumiti 100% de achizitia dvs. de la noi, pur si simplu contactati-ne in termen de 10 zile lucratoare de la data la care ati primit-o si va vom rambursa pretul integral al produsului (produselor) in maxim 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului, cu exceptia costurilor de transport si manipulare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Intr-adevar, Yolans Com SRL se mandreste cu angajamentul sau de a oferi clientilor "satisfactie garantata 100%". Cu toate acestea, legislatia romana prevede si urmatoarele: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".
Prin urmare anumite circumstante sunt dincolo de controlul nostru si nu sunt acoperite de garantie. Va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru:
- greseli de ortografie, erori gramaticale facute de catre client
- calitatea inferioara sau rezolutia slaba a imaginilor incarcate
- erorile de design facute de catre client la realizarea lucrarii grafice
- erori in procesul de comanda, cum ar fi alegerea gresita a cantitatii sau tipului de produs, eroarea in acordarea "bunului de tipar"
- deteriorarea produselor care rezulta dupa livrarea catre client

Va rugam examinati cu atentie lucrarile grafice si documentele si corectati orice greseli, inainte de a plasa o comanda. In efortul de a mentine preturile cat mai mici, de a fi prompti si a economisi cat mai mult timp pentru clienti, Yolans Com NU VERIFICA DOCUMENTELE CREATE DE CLIENTII SAI, inainte de prelucrare.