Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Cupoane de reducere

Cum obtineti un cupon de reducere?
Cuponul de reducere poate fi de mai multe tipuri: poate oferi un discount procentual din valoarea comenzii/a produselor (de exemplu 5%, 10% sau 20%), poate oferi o reducere fixa din valoarea comenzii (de exemplu 50 de lei) sau poate oferi transport gratuit.

De regula, cupoanele de reducere sunt oferite clientilor fideli (membrilor inregistrati) sau abonatilor la newsletterul nostru sau celor care ne urmaresc pe retelele de socializare si ne sunt prieteni (facebook, twitter, etc).

Oricum, cea mai sigura metoda de a intra in posesia unui cupon de reducere este sa va inregistrati ca membru si sa va abonati la newsletter-ul nostru.

Atentie! Un cupon de reducere poate avea termen de valabilitate. Acest lucru este specificat atunci cand primiti cuponul, asadar profitati de el in timp util...sa nu va treziti ca a expirat.

Cum folositi un cupon de reducere?
Daca ati intrat in posesia unui cupon de reducere, acesta poate fi folosit in cosul de cumparaturi, in sectiunea  "Cupon de reducere". In casuta din aceasta sectiune introduceti codul cuponului si apasati "Aplica Cupon". Reducerea se aplica instant si se vede in cosul de cumparaturi, respectiv in sectiunea de transport (daca reducerea este pentru transport).

Apoi, tot ce aveti de facut este sa finalizati comanda.