Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Despre livrare

Costuri de livrare = 0 lei
LIVRARE GRATUITA la orice comanda facuta pe site-ul nostru.
 
- Curier Rapid : + 5500 localitati din aria de acoperire Fan Courier
 
Modalitati de livrare

Coala efectueaza livrarile produselor prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

1. Curier Rapid: la 24 de ore de la expedierea coletului de catre noi, acesta va fi adus de un reprezentant al firmei de curierat la adresa specificata de dvs. in comanda. Daca ati ales modalitatea de plata Ramburs, contravaloarea produselor o veti achita numerar, direct reprezentantului firmei de curierat.


2. Daca sunteti din Brasov comanda se ridica de la sediul nostru din str. 13 Decembrie, nr. 94

Imediat dupa ce ati primit coletul, indiferent ca este prin Curierat Rapid sau ridicare de la sediu, va rugam verificati integritatea produselor si disponibilitatea facturii fiscale. Daca sunt probleme, adica ati primit coletul deteriorat sau tirajul produselor este altul fata de ce ati comandat, pentru a remedia problema va rugam sa ne contactati de urgenta (maxim 48 ore de la primirea coletului).

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Coala va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.