Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Despre livrare

Costuri de livrare = 0 lei
LIVRARE GRATUITA la orice comanda facuta pe site-ul nostru.
 
- Curier Rapid : + 5500 localitati din aria de acoperire Urgent Curier
- Posta Romana: oriunde in Romania
- Reprezentant Coala.ro : in municipiul Brasov
 
Modalitati de livrare

Coala efectueaza livrarile produselor prin intermediul Postei Romane si a firmei de curierat rapid Urgent Curier. In orasul Brasov, transportul este asigurat prin logistica proprie.

1. Posta Romana: la 2-3 zile de la expedierea coletului de catre noi, veti primi in cutia postala un aviz de instiintare a sosirii coletului. Cu acest aviz, buletinul si stampila firmei (daca sunteti P.J.) trebuie sa va prezentati, in maxim 3 zile, la ghiseul oficiului postal de care apartineti, pentru a ridica coletul. Daca in comanda facuta pe site ati bifat modalitatea de plata ramburs, atunci va trebui sa achitati numerar contravaloarea produselor, la ghiseu, direct reprezentantului oficiului postal.

2. Curier Rapid: la 24 de ore de la expedierea coletului de catre noi, acesta va fi adus de un reprezentant al firmei de curierat la adresa specificata de dvs. in comanda. Daca ati ales modalitatea de plata Ramburs, contravaloarea produselor o veti achita numerar, direct reprezentantului firmei de curierat.


3. Daca sunteti din Brasov: livrarea se face la sediul dvs., imediat dupa executarea comenzii, de catre un reprezentant al firmei noastre. Plata o puteti efectua numerar (chitanta) sau prin transfer bancar (imediat dupa lansarea comenzii)

Imediat dupa ce ati primit coletul, indiferent ca este prin intermediul Postei, a firmei de Curierat Rapid sau a reprezentantului nostru, va rugam verificati integritatea produselor si disponibilitatea facturii fiscale. Daca sunt probleme, adica ati primit coletul deteriorat sau tirajul produselor este altul fata de ce ati comandat, pentru a remedia problema va rugam sa ne contactati de urgenta (maxim 48 ore de la primirea coletului).

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Coala va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.