Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Despre Noi

Ce este defapt Coala.ro?
Este una din putinele tipografii tip “magazin online”, cu Cos de Cumparaturi si zona de Checkout intr-un singur pas, un model de siguranta, transparenta si profesionalism in mediul online. Executam produse de tipografie in tiraje mici si medii la o calitate superioara si la preturi competitive, cu livrare rapida pe tot teritoriul Romaniei. Produsele noastre variaza de la carti de vizita , flyere, pliante si mape de prezentare, pana la foi cu antet, afise, calendare , felicitari si carti postale.

Cui ne adresam?
Clientii nostri sunt atat “afaceri mici”, cat si consumatori mari, in principiu cei care au nevoie de produse de tipografie in tiraje mici si medii la o calitate superioara si cei care doresc sa beneficieze de un sistem de comanda electronica simplu si clar a unor astfel de produse.


Datele noastre de identificare

Coala.ro este operat de SC Yolans Com SRL, C.U.I. RO 3782688, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/1089/1993, cu sediul in Brasov, Str. Calea Bucuresti nr.100, punct de lucru Brasov, Str. 13 Decembrie nr.94, avand cont bancar RO52INGB0000999901998757, deschis la ING BANK.