Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Sepci

TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, oriunde in Romania!
| 0 voturi

Prezentare

Sepci
Click pe poza pt zoom

Sepci realizate de noi:

 
| 0voturi

Ce spun clientii nostri despre produsele si serviciile pe care le oferim:

Profesionalism, promptitudine si calitate! Recomand!

As.de proprietari Bl. G6 - Bucuresti

Calitatea produsului si promtitudinea serviciilor, doua atribute foarte importante in ziua de azi intr-o colaborare. Va multumesc

SC SOMFY SRL - Brasov

Buna ziua, Am primit pachetul cu cartile de vizita si tin doar sa va multumesc pentru calitatea exceptionala si promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele.

SC DACIA TRANSLATION CENTRE SRL - Bucuresti

Detalii

Comenzile  de sepci personalizate se pot trimite pe e-mail, prin servicii de transfer online, iar daca sunteti din Brasov va asteptam la sediul nostru din str. 13 Decembrie nr. 94
 

Pentru detalii si oferte de pret contactati-ne!

 

Facem livrari oriunde in Romania, prin curierat rapid sau posta romana.

 

 

Personalizarea sepcilor se face in primul rand cu rol de marketing, dar contribuie si la sporirea increderii din partea clientului in serviciile si produsele promovate.

 
Avantajul folosirii acestor sepci personalizate sta in cresterea imaginii si gradului de profesionalism prezentat de firma dumneavoastra. Un angajat care se prezinta cu emblema companiei are alta prestatie atunci cand se prezinta cu emblema companiei imprimata pe unul din accesoriile pe care le poarta.
 
Stiai ca: o strategie efiecienta de marketing pentru promovarea anumitor produse, servicii, firme, etc., ar fi apelarea la sepci personalizate?
 
Aceasta metoda fiind creativa, indrazneata si la moda, din ce in ce mai multe persoane poarta sepci simple, dar si sepci personalizate.
 
Sapca, o data primita, este folosita foarte des, astfel ca asigura brandului vizibilitate pe o perioada indelungata. 

Acceptam urmatoarele fisiere:
.cdr (Corel - recomandat)
.ai (Adobe Illustrator - recomandat)
.PDF (Adobe Acrobat Document - recomandat)
.psd, .jpg, .tiff, .png, .gif
.doc, .xls

La fisierele vectoriale, rugam textele sa fie convertite la curbe.

Upload-ul fisierelor se realizeaza direct in pagina de comanda a cartilor de vizita. Puteti incarca pina la 6 fisiere, cu un total maxim de 20 Megabiti.

Timpul de exectuie pentru un print digital sepci , este de maxim 96h(cu tot cu livrare), in functie de tiraj sau de fluxul de lucru la momentul plasarii comenzilor.

 

Durata transport pana la beneficiar:
Produsele pot sosi la dumneavoastra, prin intermediul Postei Romane (3-4 zile lucratoare), sau prin Curier Rapid (24 de ore), oriunde v-ati afla in Romania.

Daca sunteti din Brasov, produsele se pot ridica de la sediul nostru, sau le putem livra la sediul dumneavoastra, in mod Gratuit.