Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Pixuri personalizate

TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, oriunde in Romania!
| 0 voturi

Prezentare

Pixuri personalizate
Click pe poza pt zoom

Pixuri personalizate realizate de noi:

 
| 0voturi

Ce spun clientii nostri despre produsele si serviciile pe care le oferim:

Buna ziua, astazi am primit coletul cu carțile de vizita si flyere. Superbe! Multumesc pentru serviciu, va recomand tuturor! Like!

Cotutiu Georgiana Paula PFA - Bistrita-Nasaud

Cartile de vizita arata excelent! Va multumesc pentru promptitudine si amabilitate! Voi apela la dumneavoastra cu incredere si in viitor!

S-B SMILEY CAR MIX SRL - Giurgiu

Am primit cv, arata f bine, va multumim pt realizarea unei noi machete foarte potrivite imaginii hotelului nostru, o sa colaboram si pe viitor. Dalin Center Hotel - Bucuresti

Danny Tour Com srl - Bucuresti

Detalii

 
Comenzile se pot trimite pe e-mail, prin servicii de transfer online, iar daca sunteti din Brasov va asteptam la sediul nostru din str. 13 Decembrie nr. 94
 

Pentru detalii si oferte de pret contactati-ne!

 

Facem livrari oriunde in Romania, prin curierat rapid sau posta romana.

 

Personalizate pixuri

 

Indiferent de model, culoare sau material, pixurile personalizate sunt reprezentantii permanenti ai companiei tale pe birourile clientilor sau partenerilor tai.
 
Aceste materiale promotionale iti poarta sigla, adresa web sau numarul de telefon, putand fi o carte de vizita estetica si functionala pentru compania ta, sau chiar o amintire placuta a evenimentului pe care il organizezi. 
 
Diversitatea de forme si culori in care pot fi gasite pixurile este o garantie a faptului ca vei putea oricand gasi modelul care sa se potriveasca atat imaginii companiei sau serviciului pe care vrei sa il promovezi, cat si bugetului de care dispui.
 
Elegante, cu stil, forme iesite din comun, forme unice, simple sau multicolore, dar intodeauna personalizate, pixurile reprezinta punctul comun al celor mai multe campanii promotionale.
Pixurile pot fi personalizate pe fata, spate si clips.

Acceptam urmatoarele fisiere:
.cdr (Corel - recomandat)
.ai (Adobe Illustrator - recomandat)
.PDF (Adobe Acrobat Document - recomandat)
.psd, .jpg, .tiff, .png, .gif
.doc, .xls

La fisierele vectoriale, rugam textele sa fie convertite la curbe.

Upload-ul fisierelor se realizeaza direct in pagina de comanda a cartilor de vizita. Puteti incarca pina la 6 fisiere, cu un total maxim de 20 Megabiti.

Timpul de exectuie pentru un print UV personalizare pix , este de maxim 96h(cu tot cu livrare), in functie de tiraj sau de fluxul de lucru la momentul plasarii comenzilor.

 

Durata transport pana la beneficiar:
Pixurile personalizate pot sosi la dumneavoastra, prin intermediul Postei Romane (3-4 zile lucratoare), sau prin Curier Rapid (24 de ore), oriunde v-ati afla in Romania.

Daca sunteti din Brasov, cartile postale se pot ridica de la sediul nostru, sau le putem livra la sediul dumneavoastra, in mod Gratuit.