Coala
  • Nici un produs in cos
Total: 0 Ron fara transport si TVA

Pixuri personalizate

TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, oriunde in Romania!
| 0 voturi

Prezentare

Pixuri personalizate
Click pe poza pt zoom

Pixuri personalizate realizate de noi:

 
| 0voturi

Ce spun clientii nostri despre produsele si serviciile pe care le oferim:

Servicii de calitate...de la preluarea comenzii pana la livrare, iar calitatea produselor este extraordinara. Multumim pentru aceasta prima comanda si ne auzim la urmatoarele. Sarbatori fericite !!!

SC Eurostat Vest SRL - Hunedoara

Am primit un produs de calitate, rapid, site-ul si modul de comanda functioneaza excelent, nu am intampinat nicio dificultate.

SC Radical Media SRL - Bucuresti

Am comandat 200 de CD-uri inscriptionate.Au venit 192 dintre care 50 cu zgarieturi mari, dar am reusit sa le inscriptionam, iar 15 zgarieturi atat de dese si profunde incat sunt inutilizabile. Dar macar timpul de executie a fost bun

S.C. TRAINART SRL - Bucuresti

Detalii

 
Comenzile se pot trimite pe e-mail, prin servicii de transfer online, iar daca sunteti din Brasov va asteptam la sediul nostru din str. 13 Decembrie nr. 94
 

Pentru detalii si oferte de pret contactati-ne!

 

Facem livrari oriunde in Romania, prin curierat rapid sau posta romana.

 

Personalizate pixuri

 

Indiferent de model, culoare sau material, pixurile personalizate sunt reprezentantii permanenti ai companiei tale pe birourile clientilor sau partenerilor tai.
 
Aceste materiale promotionale iti poarta sigla, adresa web sau numarul de telefon, putand fi o carte de vizita estetica si functionala pentru compania ta, sau chiar o amintire placuta a evenimentului pe care il organizezi. 
 
Diversitatea de forme si culori in care pot fi gasite pixurile este o garantie a faptului ca vei putea oricand gasi modelul care sa se potriveasca atat imaginii companiei sau serviciului pe care vrei sa il promovezi, cat si bugetului de care dispui.
 
Elegante, cu stil, forme iesite din comun, forme unice, simple sau multicolore, dar intodeauna personalizate, pixurile reprezinta punctul comun al celor mai multe campanii promotionale.
Pixurile pot fi personalizate pe fata, spate si clips.

Acceptam urmatoarele fisiere:
.cdr (Corel - recomandat)
.ai (Adobe Illustrator - recomandat)
.PDF (Adobe Acrobat Document - recomandat)
.psd, .jpg, .tiff, .png, .gif
.doc, .xls

La fisierele vectoriale, rugam textele sa fie convertite la curbe.

Upload-ul fisierelor se realizeaza direct in pagina de comanda a cartilor de vizita. Puteti incarca pina la 6 fisiere, cu un total maxim de 20 Megabiti.

Timpul de exectuie pentru un print UV personalizare pix , este de maxim 96h(cu tot cu livrare), in functie de tiraj sau de fluxul de lucru la momentul plasarii comenzilor.

 

Durata transport pana la beneficiar:
Pixurile personalizate pot sosi la dumneavoastra, prin intermediul Postei Romane (3-4 zile lucratoare), sau prin Curier Rapid (24 de ore), oriunde v-ati afla in Romania.

Daca sunteti din Brasov, cartile postale se pot ridica de la sediul nostru, sau le putem livra la sediul dumneavoastra, in mod Gratuit.